Intrebari frecvente

Ce contin produsele Aroma de Lavanda?

Produsele noastre contin ingrediente naturale: unturi, uleiuri vegetale, ape florale si ingrediente active cosmetic obtinute din plante. Procentul ingredientelor de origine chimica este sub 5% din totalul ingredientelor si au fost special alese astfel incat sa fie prietenoase cu orice tip de ten.

Ce nu contin produsele Aroma de Lavanda?

Produsele noastre nu contin parabeni, ftalati, fenoxietanol, uleiuri minerale, sau derivati de petrol.

Cum sunt conservate produsele Aroma de Lavanda?

Produsele noastre contin un singur conservant, mai precis un amestec de alcool benzilic si acid dihidroacetic, un melanj aprobat de toate comisiile de etica.

Ce valabilitate au produsele Aroma de Lavanda?

Produsele noastre au o valabilitate de 3 luni din momentul fabricarii lor, in conditiile pastrarii conform indicatiilor din prospect.

Ce reglementari respecta produsele Aroma de Lavanda?

Produsele noastre respecta reglementarile Uniunii Europene inscrise in DIR 76/ 768 EEC, regulamentul 1223/2009 si legea 178/2000. Produsele au fost testate dermatologic si notificate pe portalul Uniunii Europene.

Produsele Aroma de Lavanda- potrivite tenului sensibil ?

Produsele noastre nu contin substante de origine chimica cu potential alergizant mare. Totusi, unele produse de origine naturala pot sensibiliza tenul, asa ca va recomandam sa cereti parerea medicului dermatolog inainte de a utiliza produsele noastre.

Produsele Aroma de Lavanda- potrivite femeilor insarcinate ?

In ceea ce priveste femeile insarcinate, uleiurile esentiale din compozitia produselor noastre, pot fi contraindicate. Totusi, recomandam consultarea medicului inainte de a utiliza produsele noastre.

Produsele Aroma de Lavanda- potrivite copiilor?

Uleiurile esentiale din compozitia produselor noastre sunt recomandate a fi utilizate dupa varsta de 2 ani, in lipsa unor studii clinice efectuate pe copii cu varsta mai mica. Se recomanda consultarea medicului inainte de a utiliza produsele noastre la copii mai mici de 2 ani.

Cum comand produsele Aroma de Lavanda?

Produsele noastre pot fi comandate pe site. In momentul comenzii, este posibil ca stocul sa fie 0 deoarece noi preparam produsele doar la comanda. Va rugam sa ne contactati telefonic in caz ca aveti nelamuriri.

Cum primesc produsele Aroma de Lavanda?

Produsele noastre pot fi ridicate personal (in acest scop vom lua legatura cu dumneavoastra pentru a stabili un loc de intalnire)- pentru clientii din Bucuresti si Ploiesti, sau le veti primi prin intermediul curierilor cu care noi lucram. Comanda dumneavoastra va fi efectuata in maxim 48 de ore de la data inregistrarii ei.

Cum achit produsele Aroma de Lavanda?

Produsele noastre pot fi achitate online, cu cardul bancar, printr-un sistem securizat de plata online, sau ramburs, la primirea coletului.