NoutatiDetalii:Servet de bucatarie din bumbac 100% tratat impotriva decolorarii importat de la compania franceza Le Chatelard 1802. Poate fi folosit si ca servet decorativ pentru o masa mica. Este disponibil in 2 variante: flori de lavanda si frunze de maslin. Dimensiune 50x70 cm.
Detalii:O amintire a vacantelor in Sudul Frantei. Include: - miere de lavanda Miel et Miels - ierburi de Provence Compagnie Française des poivres et épices - sapun solid Marius Fabre - saculet din in brodat cu flori de lavanda si lavandin Le Chatelard 1802 - servet de bucatarie Le Chatelard 1802
Ingrediente: Flori de lavanda si lavandin
Actiune: Aromatizarea dulapurilor
Atentionari: A nu se folosi de catre persoanele alergice la florile de lavanda, sau lavandin
Detalii:Compania franceza Le Chatelard 1802 ne ofera un saculet din in brodat cu flori de lavanda si lavandin care aduce mirosul tipic din Sudul Frantei mai aproape de voi. Lavandinul este o specie de lavanda cultivata in special pentru proprietatile sale aromatice si de indepartare a insectelor.
Ingrediente: Miere de lavanda
Actiune: Poate fi consumata ca atare, sau pentru aromarea preparatelor
Mod de administrare: Dupa gust
Atentionari: A nu se folosi de catre persoanele alergice la produse apicole
Detalii:Compania franceza Miel et Miels a luat nastere ca o cooperativa prin uniunea mai multor producatori individuali care aveau acelasi tel: sa ofere oamenilor o miere fina, de o calitate extraordinara. In prezent, compania produce o sumedenie de tipuri de miere, printre care si mierea de lavanda. Stupii sunt dusi anual in regiunea Provence pentru ca albinele sa polenizeze florile de lavanda.