Nota de informare privind protectia datelor personale

       

    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice Societatea Grecu C. Andreea-Cristina P.F.A.  are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: comert electronic si servicii de comunicatii electronice.


    Pentru a putea cumpara Produse de pe www.aromadelavanda.ro este obligatoriu sa furnizati datele, acestea fiind necesare prelucrarii comenzilor plasate de dumneavoastra online. Refuzul dvs. determina imposibilitatea cumpararii de Produse de pe www.aromadelavnda.ro.

 
    Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: salariatii operatorului si partenerii contractuali ai acestuia.

    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor (daca este cazul). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Societatea Grecu C.Andreea-Cristina P.F.A., cu sediul în Ploiesti, Str. Aleea Stanisoarei nr. 2. 

 

    Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.