Marius Fabre

Marius Fabre Savon de Marseille Oval 150g
Marius Fabre Savon de Marseille Oval 150g

Pret:   27.00 Lei

Adauga in Cos:    

Detalii:

Cu o istorie de 115 ani și patru generații care duc mai departe tradiția fabricării săpunului de Marsilia pornind de la ulei de măsline pur și sare de Camargue, săpunul Marius Fabre nu conține coloranți, conservanți, parfum, grăsimi animale, derivați de petrol, sau alte ingrediente de sinteză.

Pur vegetal, biodegradabil, fără fosfați, ftalați, sau alte ingrediente de sinteză, nu poluează apele și contribuie la conservarea mediului înconjurător. De asemenea, săpunul Marius Fabre nu necesită un ambalaj sofisticat și este extrem de economic datorită durității sale obținută în urma procedeului de uscare.

 

Săpunul Marius Fabre face parte din l'Union des Professionnels du Savon de Marseille*. Această marcă garantează realizarea săpunului după 3 criterii esențiale:

1. Compoziția : exclusiv uleiuri vegetale, fără coloranți, conservanți, parfum

2. Procedeul de fabricare : pregătit în cazane dupa un procedeu specific numit « procédé marseillais », care durează între 7 și 10 zile.

3. Originea geografică : fabricat în bazinul specific de fabricație al săpunului de Marsilia, numit azi Bouches-du-Rhône (13).

*La savonnerie Marius Fabre est l’un des quatre membres fondateurs de l’« Union des Professionnels du Savon de Marseille », association créée en 2011 pour défendre et promouvoir le savon de Marseille authentique.

 

Ingredients (INCI) : Sodium olivate, Sodium cocoate, Aqua, Glycerin, Sodium chloride, Sodium hydroxide.

Procedeul de fabricație « à la marseillaise » garantează un săpun « Extra pur », debarasat de toate impuritățile. Acest săpun este potrivit îngrijirii tuturor tipurilor de piele, în special cele foarte sensibile ( pielea bebelușilor, a copiilor, pielea cu tendință la a dezvolta alergii ). Uleiul de măsline, conținut în proporție de 70%, conferă săpunului proprietăți hrănitoare și contribuie la diminuarea uscăciunii pielii.

* Etude dermatologique SVHO/99, CHU de Montpellier, Service Dermatologie

Toaleta zilnică a feței, mâinilor și corpului.

- Nu folosiți în caz de alergie la ingredientele active

- Nu lăsați la îndemâna copiilor

- Destinat uzului extern

Clientii care au cumparat acest produs, au mai cumparat...