Despre Noi

   http://aromadelavanda.ro/images/s_003_08.jpg Cine suntem?                            

http://aromadelavanda.ro/images/Despre_noi.png     

    La Aroma de Lavanda preparam cosmetice din      ingrediente naturale cu multa dragoste pentru frumusete, pentru natura si pentru profesia de farmacist.

 

    Povestea noastra

     Stiati ca pielea sufera deoarece este agresata atat din interior, cat si din exterior?
     A fost o intrebare a carui raspuns ne-am propus sa-l transformam in misiune.

    Tot atunci ne-am propus ca prin Aroma de Lavanda sa ajutam intregul organism sa-si recapete echilibrul. Pentru noi, echilibrul inseamna plimbari lungi pe stradutele pietruite din Provence, lanuri de lavanda si un picnic relaxat la umbra unui maslin. Pentru starea emotionala pe care ne-o imprima, am decis ca toate produsele noastre sa contina apa, sau uleiul esential de lavanda.

    Unicitatea produselor  

    Fiecare produs in parte este rezultatul, in primul rand al unei nevoi, dar si a multor ore de studiu intens. Orice crema din portofoliul meu are la baza o poveste, povestea unui tip de ten cu plusurile si minusurile sale pe care am incercat sa le fructific, sau sa le anulez.

    Desi portofoliul include creme cu formula deja stabilita, acestea vor fi preparate la comanda, pe deoparte fiindca au valabilitate redusa, dar si pentru ca handmade implica realizarea produselor in loturi mici, in recipiente care nu au nimic in comun de aparatele mari si zgomotoase din industrie.

    In felul asta, fiecare crema este preparata individual cu multa dragoste si maiestrie.               

    Modul de functionare

    Din momentul in care te-ai hotarat sa faci o comanda, trebuie sa stii ca vei avea crema in aproximativ 3 zile lucratoare. Promit sa fac timpul asta cat mai scurt asa incat sa te poti bucura cat mai repede de crema aleasa. Vom stabili impreuna modalitatea si data livrarii.

  Garantia calitatii

   Materiile prime din care prepar produsele cosmetice vin cu nerabdare dintr-un mic satuc din Provence, regiunea franceza renumita nu numai pentru lavanda, dar si pentru alte culturi de plante.

    Produsele sunt certificate ECO CERT Franta, certificat care atesta faptul ca au fost crescute, recoltate si ambalate in mediu ecologic in conformitate cu reglementarile in vigoare.

   Aroma de Lavanda- produse testate dermatologic

     Aroma de Lavanda inseamna 100% stiinta. De aceea, am incercat sa minimizam riscurile asupra sanatatii prin testarea produselor noastre.

     Am lucrat cu un laborator special care ne-a testat fiecare crema in parte si ne-a furnizat informatii despre:

- proprietatile reologice ale unei creme,

- incarcatura microbiologica a fiecarui preparat,

- siguranta produselor noastre pentru sanatatea umana,

- compatibilitatea produselor noastre cu pielea umana.

   Rezultatul testelor dermatologice ne-a flatat de-a dreptul: 100% compatibilitate cu pielea umana pentru produsele Aroma de Lavanda.

  De luat in seama

- inainte de a plasa o comanda, ma poti intreba pe Facebook sau email orice detaliu referitor la crema pe care vrei sa o ai,

- nu vei folosi un produs in caz de alergie, intoleranta la vreunul din ingredientele active,

- vei avea in vedere ca la primirea comenzii sa efectuezi un test de alergie cutantata aplicand o canititate mica pe dosul incheieturii

- nu vei folosi produsul in cazul in care prezinta modificari de culoare, textura sau miros,

- valabilitatea produselor este de 3 luni de la productie,

- ca perioada de valabilitate sa fie de 3 luni, produsele trebuie pastrate conform inicatiilor din sectiunea "atentionari" a fiecarui produs in parte,

- produsele nu se afla in stoc, ele sunt preparate ulterior comenzii tale, deci valabilitatea va fi de aproximativ 3 luni de la primire.