Despre Noi

    

                                                                              

           http://aromadelavanda.ro/images/s_003_08.jpg Cine suntem?                            

http://aromadelavanda.ro/images/Despre_noi.png    Povestea asta cu cosmeticele nu e de ieri, de azi. Cu timpul ne dam cu totii seama ca frumusetea inseamna folosirea unor produse adecvate de ingrijire, timp, dar si informare.

   La Aroma de Lavanda preparam cosmetice din ingrediente naturale cu multa dragoste pentru frumusete, pentru natura si pentru profesia de farmacist.

                

             Povestea Aroma de Lavanda 

    Aroma de Lavanda s-a nascut din dorinta mea de a utiliza produse cosmetice cu adevarat active, 100% naturale si personalizate fiecarui tip de ten si nevoi in parte. Pasiunea mea pentru cosmetice a venit odata cu dorinta de a face Facultatea de Farmacie. De aici se trage pasiunea pentrutehnica farmaceutica (materia care te invata cum sa prepari cremele), si pentru sanatate.

    Deci cam despre asta e vorba: 100% stiinta, 100% natural si adaptat nevoilor fiecarui tip de ten si 100% facut cu dragoste si cu pasiune pentru profesia de farmacist si pentru frumusete.

    Deci, daca si tu te uiti de 10 ori pe ingredintele produselor cosmetice, daca citesti toate blogurile si revistele de frumusete de pe planeta asta si cunosti, sau vrei sa afli, ce inseamna conceptul de cosmetice homemade, inseamna ca mi te adresez cu mare drag .

 

        Unicitatea produselor                         

     Fiecare produs in parte este rezultatul, in primul rand al unei nevoi, dar si a multor ore de studiu intens. Orice crema din portofoliul meu are la baza o poveste, povestea unui tip de ten cu plusurile si minusurile sale pe care am incercat sa le fructific, sau sa le anulez.

    Desi portofoliul include creme cu formula deja stabilita, acestea vor fi preparate la comanda, pe deoparte fiindca au valabilitate redusa, dar si pentru ca homemade inseamna facut acasa, in cantitati mici, in recipiente care nu au nimic in comun de aparatele mari si zgomotoase din industrie.

    In felul asta, fiecare crema este preparata individual cu multa dragoste si maiestrie.

 

          Modul de functionare

   Timpul necesar prepararii unei creme este de aproximativ 2h. Zic eu e un timp minim pentru rezultatul obtinut. Cu toate astea, chiar daca ti se pare mult sau putin, am sa te rog sa-mi pui toate intrebarile pe care consideri tu inainte de a face o comanda. Iti voi raspunde cu drag pe Facebook, mail sau telefon, deoarece Aroma de Lavanda inseamna apropiere si prietenie.

   Din momentul in care te-ai hotarat sa faci o comanda, trebuie sa stii ca vei avea crema in aproximativ 3 zile lucratoare. Promit sa fac timpul asta cat mai scurt asa incat sa te poti bucura cat mai repede de crema aleasa.

 

        Garantia calitatii

   Materiile prime din care prepar produsele cosmetice vin cu nerabdare dintr-un mic satuc din Provence, regiunea franceza renumita nu numai pentru lavanda, dar si pentru alte culturi de plante.

    Produsele sunt certificate ECO CERT Franta, certificat care atesta faptul ca au fost crescute, recoltate si ambalate in mediu ecologic in conformitate cu reglementarile in vigoare. Certificatul ECO CERT al fiecarui ingredient in parte se afla la furnizor.

 

      Aroma de Lavanda- produse testate dermatologic

     Cum spuneam mai devreme, Aroma de Lavanda inseamna 100% stiinta. De aceea, am incercat sa minimizam riscurile asupra sanatatii prin testarea produselor noastre.

     Am lucrat cu un laborator special care ne-a testat fiecare crema in parte si ne-a furnizat informatii despre:

- proprietatile reologice ale unei creme,

- incarcatura microbiologica a fiecarui preparat,

- siguranta produselor noastre pentru sanatatea umana,

- compatibilitatea produselor noastre cu pielea umana.

   Rezultatul testelor dermatologice ne-a flatat de-a dreptul: 100% compatibilitate cu pielea umana pentru produsele Aroma de Lavanda.

   

      De luat in seama

- inainte de a plasa o comanda, ma poti intreba pe Facebook sau email orice detaliu referitor la crema pe care vrei sa o ai,

- nu vei folosi un produs in caz de alergie, intoleranta la vreunul din ingredientele active,

- vei avea in vedere ca la primirea comenzii sa efectuezi un test de alergie cutantata aplicand o canititate mica pe dosul incheieturii

- nu vei folosi produsul in cazul in care prezinta modificari de culoare, textura sau miros,

- valabilitatea produselor este de 3 luni de la productie,

- ca perioada de valabilitate sa fie de 3 luni, produsele trebuie pastrate conform inicatiilor din sectiunea "atentionari" a fiecarui produs in parte,

- produsele nu se afla in stoc, ele sunt preparate ulterior comenzii tale, deci valabilitatea va fi de aproximativ 3 luni de la primire.